Mer om Skike
4. oktober 2022 By Ingunn Off

Mer om Skike

Raskere enn spasergang, sunnere enn jogging, tryggere enn rulleskøyter!

Hvorfor skike?

Skike er den nye allround-sporten for folk i alle aldre og på alle nivå. Å ta seg frem på Skike er sammenlignbart med langrenn, eller skøyter på is, og kan enkelt læres av alle. Trening med Skike har en svært positiv effekt på hjerte og kretsløp, er skånsom med ledd, og gjør vekttap og vektkontroll til en enkel sak.

Først av alt: Det er utrolig gøy! I tillegg, det finnes ingen annen sport som trener kroppen så effektivt, så balansert, og så skånsomt.

Hvor kan jeg skike?

Det finnes ingen grenser – avslappet gatelangs eller full gass opp og ned fjellveier. Med de innovative bremsene og de luftfylte hjulene kan Skike enkelt manøvreres, også i utfordrende terreng.

Hvem kan skike?

Nesten alle! Ung eller gammel, sofakoser eller supertrent. Skike kan være den perfekte starten for personer som ønsker å starte fysisk aktivitet.

Tilbehør og reservedeler

Det finnes en mengde tilbehør og reservedeler for Skike, alt fra reservehjul og skjermer til hansker, hjelmer, staver og bagger.

Se vårt utvalg av tilbehør og reservedeler til Skike.

 

Våre Skike-modeller

 

Skike V9 FIRE med 200 mm hjul

En super modell fra den nye V9-serien til Skike som tar deg ut på enda røffere veier med sine ekstra store dekk. Dekkene er 200 mm med godt grep og er luftfylt. Bygger på samme hælløftteknikk som V8 LIFT modellen, hvilket gjør den perfekt for klassisk stil og skøyting.

Skike V9 TOUR med 200 mm hjul

En helt ny modell fra den nye V9-serien til Skike. Dekkene er 200 mm med godt grep og er luftfylt. Denne skiller seg fra V9 FIRE ved at skøyten har fått et ekstra ledd ved fremre del av foten som gjør at skifølelsen og retningsstabiliteten ved diagonalgang blir enda bedre. Ny bremseteknikk med nedkjøling, sikrer en kontrollert nedfart i bakker.

Skike V9 TOUR med 150 mm hjul

En noe mindre modell i den nye V9-serien til Skike som tar deg ut i ujevnt, og utfordrende terreng. Dekkene er 150 mm med godt grep, og er luftfylt. Denne modellen skiller seg fra V9 FIRE ved at skøyten har fått et ekstra ledd ved fremre del av foten som gjør at skifølelsen og retningsstabiliteten ved diagonalgang blir enda bedre. Modellen har samme nye bremseteknikk som V9 TOUR 200, med nedkjøling som sikrer en kontrollert nedfart i bakker.