Om Sportsmate

Vi er stolte av å kunne skilte med at vi er en av Norges største nettbutikker innen Skiketurskøyter og utstyr relatert til turskøyter. Her finner du alt du trenger for å kunne få deg en god, sikker og behagelig tur på isen eller offroad i skogen.

Sportsmate drives av jobbsøkere

Sportsmate.no er en del av FunkWeb – Suksess for alle, som har et formål om å bidra til et varmere og mer inkluderende arbeidsliv.  

I Jeløya-plattformen som ble framlagt i 2018 inviterte regjeringen til en inkluderingsdugnad, hvor de ønsket et felles samfunnsoppdrag for å få flere personer ut i jobb. De ba både offentlig og privat sektor til en felles innsats med mål om at arbeidstakere og arbeidsgivere skulle skape et inkluderende arbeidsmiljø hvor verdien av samarbeidet sto høyt.

Vi hos FunkWeb setter dette oppdraget høyt, noe vi ser resultatene av hver dag i lokalene våre. Vi fokuserer i stor grad på å hjelpe IT-personer til å se mulighetene sine, samtidig som vi gir dem mulighet til videreutdannelse hos oss gjennom både videokurs og praktiske oppgaver.

Vår intensjon er at arbeidsinkludering skal tilføre noe av verdi for alle parter – både arbeidsgiver og arbeidstaker. For en arbeidssøker betyr det å ha en jobb økt livskvalitet. De får bruke sin kompetanse og føler at de bistår med noe positivt til samfunnet. For arbeidsgivere er det å inkludere mennesker som står utenfor en fin måte å ta sosialt ansvar og samtidig få tilgang til ressurspersoner for bedriften.

En satsing hos oss er nettbutikken Sportsmate.no, hvor vi selger nisjeprodukter som rulleskiene Skike og turskøyter, samt tilbehør. Vi inkluderer deltakerne i ordrebehandling, markedsføring, koding og andre oppgaver knyttet til driften av denne websiden. Så når du kjøper et produkt hos oss, får du ikke kun et sportsprodukt av høy kvalitet – du bidrar samtidig til at enda flere får muligheten til å prøve seg i arbeidslivet, samt å utnytte og utvikle sitt potensiale.

Vi inviterer til samarbeid med privat og offentlig arbeidsliv om å gi folk en sjanse til å få jobbe. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan samarbeide.jo

Nye og spennende friluftsaktiviteter

Våre produkter omfatter turskøyter med fast og løs hæl, staver, sekker (vanntette selvfølgelig), ispigger, sikkerhetsliner, skøyteslipere og bøker. Vi ønsker deg en trygg og god handel og en god tur på isen!

Moro på hjul

Sportsmate har lenge vært en av landets ledende leverandører av Skike. Skike er meget god trening og skiller seg ut fra tradisjonelle rulleski, da Skike kan brukes offroad og har bremser.

Skike rulleskøyter kan brukes av alle, gamle og unge, profesjonelle og mosjonister. På grunn av sin anvendelighet, har Skike rulleskøyter blitt svært populære de siste årene og gjør både trening og mosjon til en ren fornøyelse. Derfor er vi i Sportsmate stolte av å kunne tilby Skike rulleskøyter til våre kunder i Norge!

Om oss

Vi har et formål om å bidra til et varmere og mer inkluderende arbeidsliv. Dette innebærer om å se hvert enkelt menneske, og gi alle en sjanse til å bruke sine ressurser. Vår intensjon er at arbeidsinkludering skal tilføre noe av verdi for alle parter.

Ved at du handler hos Sportsmate.no, bidrar du til at enda flere får jobb og får muligheten til å prøve seg i arbeidslivet, samt utnytte og utvikle sitt potensiale. Vi tar inkluderingsdugnaden på alvor.

Les mer om FunkWeb her.