Om Sportsmate

Vi er stolte av å kunne skilte med at vi er en av Norges største nettbutikker innen Skiketurskøyter og utstyr relatert til turskøyter. Her finner du alt du trenger for å kunne få deg en god, sikker og behagelig tur på isen eller offroad i skogen.

Våre produkter omfatter turskøyter med fast og løs hæl, staver, sekker (vanntette selvfølgelig), ispigger, sikkerhetsliner, skøyteslipere og bøker. Vi ønsker deg en trygg og god handel og en god tur på isen!

Nye og spennende friluftsaktiviteter

Sportsmate har som mål å tilby et godt utvalg av nye og spennende sportsprodukter. Det finnes utallige butikker som tilbyr tradisjonelt sportsutstyr. Felles for alle våre produkter er at de skal være morsomme og annerledes. Vi elsker ting som ruller og glir, og mener at trim fungerer best når man har det gøy!

Moro på hjul

Sportsmate har lenge vært en av landets ledende leverandører av Skike. Skike er meget god trening og skiller seg ut fra tradisjonelle rulleski, da Skike kan brukes offroad og har bremser. 

Skike rulleskøyter kan brukes av alle, gamle og unge, profesjonelle og mosjonister. På grunn av sin anvendelighet, har Skike rulleskøyter blitt svært populære de siste årene og gjør både trening og mosjon til en ren fornøyelse. Derfor er vi i Sportsmate stolte av å kunne tilby Skike rulleskøyter til våre kunder i Norge!

Om oss

Sportsmate.no er en del av FunkWeb - Suksess for alle, som har et formål om å bidra til et varmere og mer inkluderende arbeidsliv. Dette innebærer om å se hvert enkelt menneske, og gi alle en sjanse til å bruke sine ressurser. Vår intensjon er at arbeidsinkludering skal tilføre noe av verdi for alle parter. 

Ved at du handler hos Sportsmate.no, bidrar du til at enda flere får jobb og får muligheten til å prøve seg i arbeidslivet, samt utnytte og utvikle sitt potensiale. Vi tar inkluderingsdugnaden på alvor.

Les mer om FunkWeb her.

Sportsmate.no - FunkWeb - Suksess for alle