Hvordan bruke Skatemate
5. oktober 2022 By Ingunn Off

Bruke Skatemate

Bruksanvisning og teknisk beskrivelse

Alle verktøy må brukes riktig for å få ønsket resultat – så også Skatemate. Nå er ikke Skatemate vanskelig å bruke, men for best resultat er det viktig at du følger instruksjonene nøye. Med litt tålmodighet og øvelse kan alle lære seg å bruke Skatemate på en profesjonell og effektiv måte. Skatemate erstatter ikke en slipemaskin til flere titals tusen kroner, men den gjør at det går lang tid mellom hver gang du trenger slik maskinsliping.

Slik bruker du SkateMate skøytesliper:

  • Skru de justerbare skruene slik at åpningen blir litt bredere enn skøyteeggen. NB. Ikke ha for trang åpning. Det kan skade glidestripene på innsiden hvis du presser Skatemate på skøyteeggen med en for trang åpning.
  • Press Skatemate lett på Skøyteeggen og skru de justerbare skruene slik at Skatemate passer ganske tett mot eggen. Ikke skru for hardt slik at det blir vanskelig å skyve Skatemate frem og tilbake.
  • Press Skatemate lett ned mot skøyteeggen og dra den frem og tilbake 4-6 ganger. Ikke press for hardt. Da kan du risikere at den justerbare sylinderen går ut over kantene, med det resultat at du sliper bare kantene og ikke bunnen midt på eggen.
  • Når du er ferdig skrur du bare skruene opp og tar av Skatemate.

 

Se video nedenfor. Den viser hvordan du skal bruke SkateMate